sämst

Ja, rätt dålig på att uppdatera, men på måndag får jag nytt internet, då jäklar.

lunch

babyspenat, majs, fetaost, jordgubbar och rostade korvbröd, vilket för övrigt är typ det godaste som finns

nytt

Blev helt kär i den här väskan! Överlycklig, finns på Cubus för 299:-

gym

ooj vad jobbigt det var att komma upp imorse, så fick bli en liten sovmorgon innan gymmet i alla fall, en timme kondition och en timme styrka hann jag med i alla fall! Nu ska jag iväg och möta upp Lisa och sola lite.

filmkväll

Filmkväll med mig själv, nötter, riskakor och cola light, muums

mysig måndag

Idag har jag strosat på Marieberg och fått med mig lite grejer hem, i fredags köpte jag bl.a. den  här fina tröjan från MQ! Efter all shopping blev det gym i ett par timmar, så nu är jag helt mör i kroppen, lyx!

Hårfärg

Har fått en del frågor so here it goes:
Använder Perfect Mousse Pärlblond och en färgbomb från Revlon som heter Page Gold, som jag använder varje gång jag duschar, låt den sitta i ett par minuter i fuktigt hår så funkar den både som en färgförstärkare och inpackning samtidigt, ibland växlar jag med en som är lite mer åt det beiga hållet, men de är toppenbra!

Fredag

Bra kväll och sådär

bäääst

Idag har jag shooppat upp en massa pengar, alltid lika roligt! Nu är Lisa här och jag sitter med hårfärg i håret, men snart är det dags att rycka upp sig, blir en bra kväll!

torsdag

Idag vart det ett snabbihäng med Mathilda eftersom det var så fint väder ute, sen hare bara varit jobb hela dagen, tråkigt. Imorgon kommer förövrigt älskade Lisa hem och hälsar på, så helgen blir nog topp.

h&m

Blev helt kär i den här bikinin från H&M, så hoppas den kommer i brevlådan snart

4 favoriter/myströjor

Bik Bok, Topshop
Lindex, Bik Bok

06.02

Jaa, 06.02 var klockan när jag vaknade imorse av att solen lös in, kom precis hem från gymmet och nu har jag så mycket tid över så tänkte ta en liten springrunda innan jobbet, wuhu.

träning

Idag har jag både hunnit med gym och en joggingtur, har nog aldrig sprungit så snabbt i hela mitt liv haha. Är så himla taggad på träningen just nu, och jag är så glad att jag varit iväg och tränat 5-7 gåner i veckan sen i september, och även fast det tar tid så ser man mer resultat varje vecka, just nu tränar jag ganska mycket kondition och mage vilket är jätteoligt, imorgon ska jag upp tidigt innan jobbet och gå till gymmet, så härligt!

till våren

Idag pratade jag och Mathilda lite om vår och värme, det mesta man ser är pastellfärgade jeans, vilket är fint, men själv är jag mer sugen på ett par vita jeans, sjukt snyggt!

på topp

Idag har jag hängt på Java med bästa Mathilda och efter det blev det ett pass på gymmet, guld.

marinblått

Ett par jättefina marinblå byxor från Lager 157, 300:- gick dom på, billigt och bra!

dagens


jobb/träning


världens godaste omelett (typ)

3 äggvitor
gul och orange chili
salt/peppar
fetaost
persilja/basilika
Perfekt till både frukost eller lunch!

asos

Vårfavoriter!

perfekt matlåda


mums

gatan upp

20 min powerwalk
60 min crosstrainer
10 min jogging
20 min mage
20 min styrka

frukost

Smoothie, apelsin och päron. Päron är förövrigt jättebra för magsmältningen, och det håller igång magen hela dagen!

beställt


phew

Var uppe 03.30 imorse och tog en joggrunda innan jobbet, kom jag precis hem och är helt slut, nu har jag tid i tvättstugan i hundrafemtio timmar också, efter det blir det gym!

maximal crazy

Nä gud vad jag har misskött både mat och träning de senaste veckorna, man märker sådan skillnad på både humör och energi, just nu känner jag mig bara trött och sur, så nu får jag köra igång på riktigt och komma tillbaka i gamla spår.

favoriter just nu

Gina Tricot
Tröja från Kappahl och mobilväska från Carlings

mys!

Idag mötte jag upp mamsen efter jobbet, gick till ett jättemysigt fik här på väster och åt varsin semla, årets första också, så lite ångest har man, men det är bara att köra dubbelt upp på gymmet sen!

asos

Sonia Rykiel
Sjukt sugen på att köpa dessa! De övre kostade dock över 4000:- vilket är alldeles för mycket för ett par sandaler enligt mig!


middag och jobb


morgongym

Mathilda var gullig nog att låna ut ett skal till min  nya iPhone, känns som att jag var den sista i Sverige att skaffa en, så måste kika runt lite vart man kan hitta snygga skal.

favoriter från bikbok


Nytt hem

För ungefär en månad sen flyttade vi till en större lägenhet på väster, den är huuur mysig som helst! En äldre byggnad med högt i tak, vitt överallt och stora dörrar! Fast det är ganska mycket som behöver fixas i ordning!

beiga detaljer


work

köttat på gymmet med babe
Efter det gick vi hem till Mathilda och åt jordgubbar med kesella, samt The Hills marathon. Perfekt ledig dag!

beställt


Beställde den här från Nelly igår, nästan gratis. Tror att den kommer vara jättegullig i sommar! Enkelt är snyggt.

frukost

Blev tvungen att prova den där energidrycken här om dagen när jag gjorde frukost eftersom burken var så söt, dock smakade den jättekonstigt, alltid kul att prova någonting nytt dock!

Nytt

Från Cubus

Topp

Idag har jag varit på stan med bästa Mathilda, kaffe och sol, blir inte mycket bättre än så! Nu blir det bara vila tills det är dags att släpa sig till gymmet, pepp!
Följ min blogg med Bloglovin

RSS 2.0