oj vilken helg

Haft det sjuuukt bra

Avengers

Igår var det premiär för Avengers, självklart ska man se det, den var i alla fall bra! Mycket humor som i de andra filmerna, vilket är lite av ett typiskt Marvel drag, men helt klart se värd på bio!

stockholm

Tog en dagstur till Stockholm med Vendela igår, hur bra som helst.
Urban Outfitters 440:-

TopShop 699:-

BikBok 249:-

Converse 699:-

Och en BBcreme från Estée Lauder för 385:-

dör lite

Ah dubbla pass på jobbet, segt! Tänker ta en välförtjänt tupplur nu, sen en joggingtur kanske ;)

tisdag

tröja-JC,tights-H&Mbarn,keps-stadium
armband-bikbok,skor-asos

Åh vilken fin dag det är, himla trött på regnet! Och innan jobbet börjar blir det gym!

middag

Fruktsallad är nog det godaste som finns

Helgen

haha och hela den här veckan kommer bestå av frukt och träning lol.

favorit frukost

Blanda minikeso med apelsinmarmelad, kokos och lite sötningsmedel. Ta vilka frukter du vill! Jag har banan, jordgubbar, vindruvor och kiwi, sist strör man över lite lin och solrosfrön, hur gott som helst!

ut och spring!

Det är ju faktiskt lördag så de flesta är lediga och har inga ursäkter till att inte röra på sig! Var uppe runt nio tiden och tog en långtur till Venaspåret! Lite lerigt men sånt får man ta! :)
Angående ev. frågor hur jag tränar osv: Nej jag tränar inte mina ben speciellt mycket, förutom just löpning, när jag tränar styrka så fokuserar jag på armar och mage, så mycket mer muskler på benen har jag ingen lust att bygga upp :) Som sagt räcker det med att springa, kör du med höga ben på crosstrainern bygger det upp väldigt mycket benmuskler också!

barnvakt

Imorse var jag iväg på ett snabbt gympass, efter det åt jag lite frukost med mamma, nu har jag tvättid heela dagen, och sitter barnvakt åt bästa Laika. Helt sjukt vad ens lediga dag flyger iväg.

go!


springa/äta/yadayada

Fetaostbiffar med persilja och festis, perfekt start på dagen. Idag var det hemskt att springa, slemmig i halsen och motvind hela vägen, men det är sånt man får stå ut med! Nu är jag svett som tusan och duschen kallar.

motivation

Linnéa om frukost:
ååh blir så avundsjuk varje gång jag ser att du varit ute å sprungit eller tränat! kan du inte börja ge lite tips på hur man kommer i gång och håller igång träningen? och typ hur man låter bli allt onyttigt skit..
jag vill så gärna träna men det blir liksom aldrig av. finns alltid någon anledning att Inte träna. för mig är det framför allt dåligt väder/kallt. 
aja nu blev det långt. hoppas du skulle vilja hjälpa mig lite på traven =)
Svar: Det här med motivation är verkligen jättesvårt! Det måste på något sätt komma in ifrån, men självklart finns det en del saker som kan hjälpa till lite på traven, har man svårt att komma igång kan det vara smart att gå till ett gym som ligger så nära som möjligt. Ibland när jag har bestämt mig för att gå ut och springa men inte riktigt orkar brukar jag sätta på peppmusik! Då blir man piggare på en gång och man får mer lust att röra på sig :)
En annan toppen sak är att ha en träningskompis, jag och Mathilda började tillsammans och peppade varandra jättemycket! Det är hur bra som helst och det ger en motivation. När man väl har kommit igång och börjar se resultat så är det ganska enkelt, man blir piggare och självförtroendet blir mycket bättre. Försök att inte tänka för mycket på framtiden, hur du ska träna, vad du ska äta, tänk varje dag som en ny, det gör att man inte tröttnar lika snabbt :)
Sen ser jag inte det här med träning och äta nyttigt som något jobbigt eller som en "diet" utan mer som en livsstil. Men se till att peppa dig själv bara så lovar jag att det kommer gå hur bra som helst!

Gym imorse innan jobbet!

klockor@asos

Vill ha alla!

vårfavoriter

bälte,plånbok-gina,skor-topshop

frukost

Har varit vaken sen halv 7 imorse, vet inte om det var det dåliga vädret som väckte mig :( Var i alla fall ute och sprang, så himla skönt! Nu ska jag äta den här goda frukosten, muuums.

asos

Idag kom skorna från Asos som jag hade beställt, grymt snygga och jättesköna!

vafan

Kul kväll igår... men?

dagens

tröja-bikbok,väska-cubus,kavaj-h&m,keps-jc

hemgjord hotellfrukost

Imorse kom mamma hit och jag fixade ihop en god frukost, nu har hon hjälpt mig att deklarera (vilket jag veerkligen behövde ha hjälp med), förstod ingenting av alla siffror men nu är det ordning och får nog en rejäl bunt tillbaka sen, kul!

idag


lite av lägenheten

Någon dag när det inte är så sjukt stökigt får det bli bättre bilder.

regn

Blev inget gym idag, men har varit ute i regnet och sprungit, bra svettigt och frääsht. Hoppashoppas att Vendela slutar jobbet snart så vi hinner ta en kaffe tillsammans innan jag börjar mitt.

tråkväder

Brukar inte se ut såhär om det inte ösregnar och man ska gå en promenad på 40 minuter, TACK till stora luvor, har lyckats ha sönder varenda paraply jag äger (pissig kvalité nu för tiden??)
Förresten har jag precis skaffat instagram, vill någon hitta mig där så är det efeverr som gäller!

work it

30 min jogg
30 min powerwalk
+styrka
Asbra dag på gymmet, nu ska det städas så in i helvete här hemma efter helgens roligheter, sen blir det jobbjobbjobb, perfekkkt.

camille grammer

Är väl ingen som missat Real houswives of Beverly Hills? Bäääst.
Camille är favoriten, tänk att få se ut sådär när man är 45

segt

Galet fin kväll igår, försover mig och får såklart ta taxi till jobbet, himla duktig!

påsk

Väska:secondhand,jacka:secondhand,skor:TopShop

Tröja:BikBok,Keps:JC,Löpartights:GinaTricot
Idag är det påsk så hela familjen samlas hemma hos mamma för att äta påskmat, vilket jag tycker är äääckligt, men i år jobbar jag igen och efter jobbet tänkte jag gå till gymmet, så familjen får fira utan mig, buhu.
HaHa, förresten! Imorse gick jag upp lite tidigare och tog en joggingtur, när jag sprang så snubblade jag och skrapade upp hela armen, PINSAMT! Bara att svälja och jogga vidare haha.

snygga

Från Nastygal

långfredag var det?

Ja såhär har hela min dag sett ut, förutom ett pass på gymmet så har jag bara legat i sängen och ätit en miljon godsaker, fast det är okej ibland

vill ha!

Från Nelly

stephanie pratt

Så himla snygg

ceasarsallad

Idag provade jag att göra en egen ceasarsallad med bacon, tuusan vad gott det blev! Det borde alla pröva!
Sallad:
Isbergssallad, romansallad
Rödlök
majs
gurka, tomat
krutonger (köpte färdiga)
Riven parmesan
Bacon
Dressing:
Finhackade sardeller (finns på burk)
1 vitlöksklyfta
1 msk citronsaft
Lite parmesan
Olivolja
Svartpeppar
1 äggula
och lite lätt creme fraiche
Jag mixade sardellerna, vitlöken, citronen, äggulan, parmesanen och creme fraichen, sist hade jag i svartpeppar och olivoljan och blandade, supergott!

sola

Har precis varit iväg och solat lite, så himla skönt! Nu ska jag slänga ihop en god sallad och kika på nån bra film innan jobbet

//jobb

Idag lyser solen så tänker njuta ordentligt på vägen till jobbet!

second hand

Var iväg till Bra och Begagnat förra veckan med mamma och fick med mig dessa hem, 50 ynka kronor gick de på

rekommenderas

Den här primern från Lancome var sjukt bra! Hyn blir mycket jämnare och sminket sitter hela dagen.

träning

Löpning, powerwalk, styrka och myyycket mage! Nu tänker jag sätta mig med en stor bytta popcorn och kika på någon bra film, guld!

modekungen

Skulle dock skippa den fula träklacken på skorna..

mat!

Snabblunch idag, dags att samla lite energi och gå till gymmet snart!

bikbok

Gah hur snyggt är det inte med beige/nudefärgat?! Älskar det

bio

Var iväg och såg Hunger Games ikväll, den var faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig, så den borde ni se!

nytt

Lite grejer fick följa med hem + en klänning och ett linne, supernöjd.

går bra

Var på Java med bästa Mathilda och åt väärldens godaste ceasarsallad

smoothie

Perfekt som lunch, middag, mellanmål men speciellt som frukost!

beställt

Från Asos

topshop

Grym!

hemma

Varit hemma hos mamma över helgen och samlat mina tankar lite, så himla skönt! Finns ett jättebra spår där ute i skogen som jag sprang imorse också, och som vanligt fick man jättegod frukost med kokkaffe, perfekt.

RSS 2.0